fbpx

Vi er jeres løsning til et stabilt samarbejde

PhoneGO er et veletableret firma med fokus på samarbejde med erhvervsdrivende og firmaer, hvorfor vi tilbyder fordelagtige erhvervsaftaler. Som erhvervsdrivende slipper du hermed for at finde eksterne reparatører, når uheldet er ude, og samtidigt leverer PhoneGO en uovertruffen kundeservice med kvalitet i højsædet. Vi afdækker derfor kundens specifikke behov som erhvervsdrivende og sikrer en fast, udkørende reparatør med hurtige reparationer med originale reservedele til fordelagtige priser. PhoneGO garanterer hermed en udkørende reparatør, som udbedrer fejlen på din enhed indenfor 24 timer – hos PhoneGO bestræber vi os generelt på, at reparationen yderligere finder sted samme dag, som kunden ringer.

Vi lever af glade kunder

PhoneGO lever af glade kunder. Firmaets drivkraft bunder i arbejdskraften, som leveres af kompetente og erfarne teknikere, der sikrer et kvalitetsprodukt – en samlet løsning baseret på reparationsprodukter af kvalitet og god kundeservice.

 

Som et led i vores service ønsker vi at begrænse din nedetid og de eventuelle gener, der medfølger som konsekvens heraf. Derfor sender vi en udkørende reparatør til din lokation, og herefter tager en typisk reparation 30 min. – såfremt reparationen er af større omfang, og at reparatøren bliver nødt til at beholde telefonen, udsteder PhoneGO en lånetelefon på reparationsstedet.

Reparation, support og vejledning

PhoneGO’s udgangspunkt er et mobilt værksted, hvor vi tilbyder udkørende reparationer i krisesituationer, hvor en øjeblikkelig løsning er nødvendig for vores erhvervskunder. Udover reparationer supporterer og vejleder PhoneGO’s udkørende tekniker dig vedrørende dine produkter – vi lytter og finder en løsning, og vores viden bygger på flere år i branchen.

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig, så vi kan få en snak om, hvad lige netop dit behov er for en erhvervsaftale – uanset om du repræsenterer en privat eller en offentlig virksomhed.

    Vi samarbejder med