fbpx

Hvorfor vælge PhoneGO?

Vi overtager garantien

PhoneGO leverer tryghed og service, som sikrer det købte produkt hos vores kunder. Som potentiel kunde hos et reparationsværksted spekulerer man naturligvis i, hvorvidt reklamationsretten og garantien bibeholdes efter reparationen. Undergår din Apple-enhed en reparation på vores værksted, tilbyder PhoneGO at overtage garantien – efterfølgende supporterer vi dig yderligere, såfremt der er problemer med din enhed, hvilket vi opfatter som en selvfølge.

100% mobilt værksted

PhoneGO opererer yderligere som et mobilt værksted, hvilket kan være fordelagtigt i en travl hverdag, hvor du ikke har mulighed for at køre til et værksted eller sende din enhed med posten. Hos PhoneGO tilbyder vi gratis udkørsel til din bopæl eller arbejdsplads – du skal derfor kun foretage selve opkaldet, og så klarer vi resten. Vi afdækker næsten hele Danmark!, og vi rykker ud i en Mercedes Vito, som er indrettet med fuldt funktionsdygtigt værksted med certificeret værktøj og reservedele til reparation af Apple-enheder.

Hos PhoneGo bestræber vi os på at gøre det lettere for dig, og begrænsningerne skal derfor ikke ligge hos os.

Lånetelefon

For at begrænse din nedetid, udsteder vi en lånetelefon i tilfælde, hvor reparationen tager længere tid end forventet, og vi derfor ikke umiddelbart kan reparere den på stedet. Lånetelefonen gives uden yderligere beregning, men du stilles naturligvis til ansvar for eventuelle skræmmer/skader, som du ved uheld kan komme til at påføre telefonen i perioden, hvor din egen enhed er til reparation.